Njujorčani na proslavi Dana zahvalnosti uprkos lošem vremenu

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2018, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujorčani na proslavi Dana zahvalnosti uprkos lošem vremenu

Ledeno vreme, praćeno jakim vetrom, nije sprečilo Amerikance da proslave Dan zahvalnosti tradicionalnom paradom u Njujorku, uz ogromne balone, marširajuće orkestre i razne izvođače.

Baloni su lebdeli niže nego obično, učesnici parade toplo su se obukli, a ni posmatrači nisu dozvoili da im hladno vreme pokvari uživanje, već su poneli ćebad i vreće za spavanje.

Temperatura je bila minus šest stepeni i spada u najniže za Dan zahvalnosti u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poslednjih decenija. Iako je postojala mogućnost da će zvaničnici zbog jakog vetra morati da zabrane puštanje velikih balona ispunjenih helijumom, oni su se ipak zavijorili iznad učesnika parade.

Njujorška parada povodom Dana zahvalnosti održava se redovno od 1924. godine.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.