Nisu se namučili: Poznati koji su se rodili kao milioneri

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu se namučili: Poznati koji su se rodili kao milioneri

Poznate ličnosti poput Lejde Gage, Adama Levina, Lane Del Rej nisu mučili muku u detinjstvu sa finansijama, jer već bili materijalno obezbeđeni.

Većina svetskih zvezda stekla je svoje materijalno bogatstvo tek što su postale popularne. Međutim, nekima od njih nije ni trebala slava kako bi obezbedili status milionera, i to iz prostog razloga što su već od rođenja bili finansijski obezbeđeni i situirani.
Na ovom spisku se nalazi pevačica Lejdi Gaga, koja je odrasla >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dobrostojećem delu Njujorka uz majku Sintiju Biset i oca Džozefa Đermanotu,  inače internet preduzentika, koji su itekako imali novac.
Sledeća na redu je glumica Kristen Stjuart. Zvezda serijala filmova “Saga sumraka” živela je svojevremenu u kući u holivudskim brdima u vrednosti od 1,75 miliona dolara.

Lana Del Rej nije oskudevala u finansijama budući da je njen otac Rob Grant predsednik kompanije “Web Media Properties”. Dok je živela u Njujorku, pevačica je posećivala privatnu školu čija školarina iznosi 40.000 dolara mesečno. Međutim, Lana tvrdi da je skromna kada je novac u pitanju.
Adam Levin, pevač grupe “Maroon 5″, nije morao da vodi računa o parama, poštoj je njegov otac Fred vlasnik lanca konfekcijskih prodavnica pod nazivom “Mr. Frederick”.
Pevačica Kesi, devojka repera Pi Didija, je takođe na ovoj listi. Ona je odrasla u mestu Novi London u Konektikatu, gde je pohađala školu čija je školarina bila u visini od 26.000 dolara.
Naravno, ništa bez Paris Hilton. Ova plavokosa lepotica naslednica je “Hilton” imperije, u čijem sastavu se nalazi poznati lanac hotela.
Kantri zvezda Tejlor Svift ima takođe bogate roditelj. Njen otac se bavio marketingom, a porodica od Sviftove živela je na imanju koje se prostire na površini od 44,515 metara kvadratnih.

Majli Sajrus isto nije oskudevala kada je reč o finansijama, pošto je njen otac, poznati muzičar Bili Rej Sajrus, već zarađivao milione.

Američka glumica Bruk Šilds ima plemićko poreklo, koje vuče  iz Italije.
 
 
Izvor: Telegraf
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.