Nilikina možda postane magičan

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nilikina možda postane "magičan"

Mladi košarkaš Njujork Niksa Frenk Nilikina bi mogao da promeni sredinu, jer se za njegove usluge raspituje Orlando Medžik.

Francuski košarkaš je prošle sezone odigrao svoju prvu sezonu u NBA ligi, a ove, svoje druge, nije pokazao veliki napredak.

Ipak, NBA skauti imaju visoko mišljenje o potencijalu mladog plejmejkera, pogotovo zbog njegovih fizičkih i defanzivnih sposobnosti.

Kako piše "The Athletic", "magični" su kontaktirali Nikse ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << li pronašli najbolje rešenje za obe strane.

Nilikina ove sezone za tim iz "velike jabuke" beleži 5,9 poena i 2,7 asistencije u proseku po meču i ono što najviše "bode oči" je to što iz igre šutira samo 33 odsto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.