Niksi nišane Derika Rouza!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niksi "nišane" Derika Rouza!

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz ulazi u poslednju godinu ugovora sa "Bikovima", a Njujork Niksi razmatraju mogućnost trejda.

Njujork Niksi uveliko rade na jačanju rostera za narednu sezonu, a jedan od igrača koji se nalazi na radaru Niksa je i plejmejker Čikaga Derik Rouz.

Prethodnih dana predstavnici Njujork Niksa razgovarali su o mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da trejdom dođu do Derika Rouza, a ESPN saznaje da još uvek nije poznato da li bi Čikago pristao na tako nešto.

Niksi bi u teoriji mogli do pejmejkera "Bikova" ali nemaju "jake karte" za trejd pošto u najboljem slučaju Čikagu mogu da ponude Karmela Entonija, Kristapsa Porzngisa ili neki od narednih pikova na Draftu.

Njujork Niksi trenutno u rosteru imaju trojicu plejmejkera pošto pored Hosea Kalderona za mesto u timu konkurišu Džerian Grant i Toni Vroten.

Derik Rouz će narednog leta postati slobodan igrač, a u prethodnoj sezoni je na 66 odigranih utakmica prosečno beležio 16.4 poena i 4.7 asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.