Niksi iskoristiti izostanak Batlera

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 07:57

Niksi iskoristiti izostanak Batlera

Košarkaši Njujorka izjednačili su na 1-1 protiv Majamija u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su pobedili sa 111:105.

Nikse su predvodili Džejlen Branson sa 30 poena, pet skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte, Džulijus Rendl sa 25 poena, 12 skokova i osam asistencija i Ar Džej Baret sa 24 poena.

Džoš Hart pobedi je doprineo sa 14 poena, 11 skokova i devet asistencija, a Imanuel Kvikli i Mičel Robinson sa po šest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena.

U ekipi Majamija nije bilo najboljeg igrača Džimija Batlera zbog problema sa desnim skočnim zglobom.

Najefikasniji u toj ekipi bio je Kejleb Martin sa 22 poena, a imao je i osam skokova.

Gejb Vinsent dodao je 21 poen uz pet asistencija, Maks Strus 17 poena, a Bem Adebajo 15 poena, osam skokova i šest asistencija.

Naredna treća utakmica igra se u nedelju uveče u Majamiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.