Nikolić prvi pomoćnik Đorđevića

Izvor: RTS, 26.Dec.2013, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić prvi pomoćnik Đorđevića

Aleksandar Đorđević promovisao Miroslava Nikolića za prvog saradnika. Oklahoma na gostovanju pobedila Njujork, Lejkersi nastavili sunovrat, Golden Stejt slavio u finišu. Takanobu Okabe u 43. godini skače na Novogodišnjoj turneji.

Sve vesti i zanimljivosti sveta sporta možete da pratite i našim Fesbuk i Tviter stranicama. 

09.00 - Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Muta Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće prvi saradnik selektorskog tima izjavio je novi košarkaški selektor Aleksandra Đorđevića godtujući na SOS kanalu. Miroslav Nikolić već je radio u nacionalnom timu i to u vreme kada je Đorđević bio igrač, a selektor Željko Obradović. Reprezentacija je tada osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Atlanti (1996), zlato na Evropskom prvenstvu u Barseloni (1997) i zlato na Svetskom prvenstvu u Atini (1998).

08.30 - U Božićnom specijalu NBA lige odigrano je pet mečeva, a pobede su upisali Golden Stejt, San Antonio, Majami, Oklahoma i Čikago. Košarkaši Oklahome pobedili su Njujork sa 123:94.Oklahomu je do 23. pobede predvodio Kevin Durant sa 29 poena, a uz to je imao i sedam skokova i šest asistencija, dok je Serž Ibaka postigao 24.Čikago je savladao Bruklin sa 95:78, Golden Stejt je poenima sa penala Herisona Barnsa pobedio Los Anđeles Kliperse sa 105:103 a Majami je u Los Anćelesu donio Lejkerse sa 101:95.

00.10 - Napadač francuskog prvaka Pari Sen Žermena, Argentinac Ezekjel Laveci, priznao je da mu nedostaje italijanski fudbal i da bi želeo ponovo da igra u Seriji A. Dvadesetosmogodišnji Laveci nije se najbolje snašao u Pari Sen Žermenu otkako je prošle godine iz Napolija stigao na Park prinčeva. Za sezonu i po odigrao je 40 utakmica i postigao samo pet golova, ali su za njega i dalje zainteresovani brojni klubovi, među kojima i milanski Inter. "Povratak u Italiju jedan je od mojih prioriteta. Drago mi je da su za mene i dalje zainteresovani italijanski velikani kao što je Inter", izjavio je Laveci. Za transfer Argentinca, koji je za nacionalnu reprezentaciju do sada odigrao 28 utakmica i postigao četiri gola, Pari Sen Žermen je isplatio Napoliju sumu od 30 miliona evra.

00.00 - Japanski skakač na skijama 43. godišnji Takanobu Okabe vraćen je u nacionalni tim i učestvovaće na tradicionalnoj turneji Šetiri novogodišnje skakaonice, koja u subotu startuje u Oberstdorfu, u Nemačkoj. Okabe zamenjuje Reruhija Šimicua i uvršten je u japanski tim u kojem su još Daiki Ito, Taku Takeuči, Norijaki Kasai i Juta Vatase, prenela je Međunarodna skijaška federacija. Veteranu u skijaškim skokovima to će biti prvo takmičenje za Svetski kup van Japana od marta 2010. Okabe je bio član tima koji je na Olimpijskim igrama 1998 godine u Naganu osvojio ekipnu zlatnu medalju.

Posle duže teniske pauze, početak turnira u Abu Dabiju obeležiće današnji dan. Mečeve sa turnira možete pratiti u direktnim prenosima na RTS-u. Danas od 14.10 na Drugom programu pratićemo duel Ferera i Vavrinke a potom od 16.00 meč Mareja i Conge. Danas se igraju i utakmice 18. kola engleske Premijer lige.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Teniska "trka veka" u Abu Dabiju!

Izvor: RTS, 26.Dec.2013

Pred egzibicioni turnir u Abu Dabiju, najbolji teniseri sveta odmerili su brzinske sposobnosti. Raško Katić dobio spor sa Partizanom. Aleksandar Đorđević promovisao Miroslava Nikolića za prvog saradnika. Bejl bolji bez Ronalda na terenu. Pici naslednik Đukića. Simeone trener godine u Španiji...Sve...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.