»Nezavisne« u finalu kuglanja

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Nezavisne« u finalu kuglanja

BANJALUKA - Finalni okršaj u kuglanju za pripadnike sedme sile zakazan je za četvrtak u "New York Bowling" centru u Banjaluci, kada će snage odmjeriti ekipe Elta TV, "Euroblic", BHT, Klub novinara BL, portparoli i "Nezavisne novine".

"Plan je bio da u finalu bude pet novinarskih ekipa, tj. medijskih, a plasirali su se i naši portparoli. S obzirom na to da su bili sa nama jedno veče, smatrali smo da bi bilo fer da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ostanemo pri prvobitnom planu (pet medijskih ekipa u finalu) i zato mijenjamo plan i u finale ide prvih šest ekipa sa tabele, uključujući i naše bivše kolege novinare, tj. portparole", saopštili su iz Kluba novinara Banjaluka.

Finalisti će iznova imati priliku da pokažu svoj takmičarski duh, a ostali, poručili su organizatori, mogu doći da ih podrže, bodre i druže se, što je i osnovni cilj organizovanja ovog turnira.

"S obzirom na to da je finale, ovih šest ekipa mora imati po šest članova da pravila bowlinga budu ispoštovana i da rezultati budu fer. Ko ne bude imao šest, neće moći da igra. Imate vremena do četvrtka da se organizujete", poručili su organizatori učesnicima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.