Netanijahu  spiskao 600.000$ u Njujorku - frizura 1.600$

Izvor: B92, 16.Jun.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu "spiskao" 600.000$ u Njujorku - frizura 1.600$

Jerusalim -- Izraelski premijer Benjamin Netanijahu potrošio je na šestodnevni put u Njujork više od 600.000 dolara iz budžeta, pokazao je najnoviji izveštaj o troškovima

Od toga je, kako se navodi, samo na ličnog frizera otišlo 1.600 dolara.

Kako AP navodi, izveštaj nije uključio troškove Netanjijahuove supruge Sare.

Netanijahuovi troškovi su za taj put u SAD, gde je jesenas prisustvovao zasedanju Generalne skupštine UN, uključivali i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trošove za hemijsko čišćenje - 210 dolara, za hranu 1.860, ali i nešto manje od 20.000 za prebacivanje i skladištenje nameštaja.

Advokat Šahar Ben Meir došao je do tog izveštaja o troškovima kada je tužio kabinet premijera i Ministarstvo spoljnih poslova.

Dodao je: "To je moj novac i ja želim da znam šta je sa njim uradjeno".

Netanijahuovi "uživaju" reputaciju bračnog para koji troši basnoslovne sume novca i vodi raskošan život koji obični ljudi ne mogu ni da zamisle.

Protiv premijerove supruge Sare vodjena je već istraga zbog prevelikih troškova i pronevere državnog novca.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.