Ne želi da se slika sa fanovima: Njeno obezbeđenje napravilo pometnju na žurci

Izvor: B92, 21.Maj.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne želi da se slika sa fanovima: Njeno obezbeđenje napravilo pometnju na žurci

Dženifer Lopez napravila je sa svojim obezbeđenjem opštu pometnju na jednoj gala večeri u Njujorku.

Na humanitarnoj večeri bile osim nje i druge poznate ličnosti, ali je bila i dosta fanova koji su opsedali pop divu u nameri da se slikaju. Kada je krenula u toalet, obeđbeđenje je blokiralo čitav taj potez, pa su toaleti bili zatvoreni jedno vreme.

Seminar za sponzoruše: Kako uloviti bogataša i zadržati ga?

"Mislili smo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unutra Hilari Klinton ili neka druga političarka. Tek kad je Dženifer izašla, njeno osiguranje se odmaklo od vrata i mogle smo da uđemo",rekla je jedna od ljutih zvanica.

U redu su zbog Dženifer su, prema tvrdnjama očevidaca, bile i Majli Sajrus i Ketrin Zita Džouns. Dok su neki napadali pevačicu, drugi su je branili jer su je tokom večeri mnogi zaustavljali da se slikaju s njom i Aleksom Rodrigezom.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obezbjeđenje Džej Lo napravilo pometnju na gala večeri

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2017

Dženifer Lopez napravila je sa svojim obezbjeđenjem opštu pometnju na jednoj gala večeri u Njujorku...Na humanitarnoj večeri su bile osim nje i druge poznate ličnosti, ali je bila i dosta fanova koji su opsjedali pop divu u namjeri da se slikaju...Kada je krenula u toalet, obeđbjeđenje je blokiralo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.