Ne može im niko ništa, jači su od sudbine!

Izvor: Prva.rs, 20.Nov.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može im niko ništa, jači su od sudbine!

Da su jači od svih životnih izazova i nevolja koje su ih zadesile poslednjih godina, pokazali su bolje nego ijedan drugi holivudski bračni par. Glumci Majkl Daglas (71) i Ketrin Zita Džons (46) rođeni su istog dana, 25. oktobra, sa 25 godina razlike.
Juče su proslavili 15 godina ljubavi. Njihovo venčanje 2000. godine u njujorškom hotelu "Ritz" bio je najglamurozniji događaj godine, ali sve što je kasnije usledilo u njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << životu bilo je manje glamurozno.
Život  je njihovu ljubav često stavljao na proveru. Najveća je bila Majklova bolest, tumor grla. Uspeo je da je pobedi, ali sve se to odrazilo i na psihičko stanje njegove supruge kojoj je u tim danima dijagnostifikovan bipolarni poremećaj.
Tešku situaciju u porodici još je više otežavala zatvorska kazna Majklovog najstarijeg  sina Kamerona, iz prvog braka, koji je još iza rešetaka zbog dilovanja droge.
Jedno vreme pričalo se i o razvodu, ali oni su svaku prepreku dosad savladali.
Tim povodom, Ketrin je na na svom instagram profilu ispod zajedničke fotografije sa suprugom napisala:
„Srećna ti godišnjica, najdraži Majkl. Volim naš zajednički život, u čast sledećih petnaest godina."

Izvor: TPortal

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.