Naši modni dizajneri osvajaju Njujork!

Izvor: Svet, 18.Sep.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši modni dizajneri osvajaju Njujork!

Predstavljanje Marinia brenda pod sloganom “Don’t be, wanna be, just be” na NYFW-u, jednoj od najprestižnijih modnih manifestacija, kao novi srpski brend, od velikog je značaja.
Izuzetno pozitivna reakcija publike i medija je posebno privukla pažnju, a jedinstven urbano-elegantan stil je snažan podstrek za dalji rad i razvoj Marinia brenda. Debitovanje naše revije je propraćeno uživo koncertom proslavljenog kompozitora i umetnika Ane Milosavljević na elektricnoj violini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja je ostavila upečatljiv utisak na njujoršku publiku. Na osnovu izvrsnog odziva publike dostojno smo reprezentovali Serbia Fashion Week.

Revija je odrzana proteklog vikenda na atraktivnoj lokaciji Angel Orensans Foundation koja je najstarija sinagoga na Menhetnu i urađena je u gotskom stilu. Izabrana je od strane Forbs magazina za jedan od najlepših istorijskih objekata Njujorka. Na ovoj lokaciji svoju kolekciju predstavljala je i kuća Alexander McQueen, a iskoristila je i ikona modnog stila Sara Džesika Parker za svoje venčanje.

Kolekcija za jesen-zimu inspirisana je bila bogatom i kompleksnom 3D teksturom koja sadrži kombinaciju kože I metalnih materijala. Svaki komad ističe na ženi jedinstven izgled sa dahom misterije.

Marinia je iznenadila goste revije sa posebnim dizajniranim majicama za tu priliku u urbano-elegantnom stilu, koje su ubrzo postale hit. Posle revije publika je bila oduševljena jedinstvenim poklonom, pa su čak neki od novinara i publike majice nosili tokom revije.
Svetnataša veličković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Naši modni dizajneri osvajaju Njujork!

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2017

Predstavljanje Marinia brenda pod sloganom “Don’t be, wanna be, just be” na NYFW-u, jednoj od najprestižnijih modnih manifestacija, kao novi srpski brend, od velikog je značaja. Izuzetno pozitivna reakcija publike i medija je posebno privukla pažnju, a jedinstven urbano-elegantan stil je snažan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.