Nakon 14 godina od smrti Hita Ledžera, njegova ćerka se vraća u Australiju: Zna koliko ju je voleo

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 22:17

Nakon 14 godina od smrti Hita Ledžera, njegova ćerka se vraća u Australiju: "Zna koliko ju je voleo"

Šesnaestogodišnja ćerka pokojnog glumca Hita Ledžera, Matilda, trenutno živi u Njujorku sa svojom majkom Mišel Vilijams, očuhom Tomasom Kejlom i jednogodišnjim bratom.

Kako piše "Woman's Day", tinejdžerka želi da otputuje u Pert da poseti porodicu svog pokojnog oca. Izvor tog lista tvrdi da je Mišel izuzetno zaštitnički nastrojena prema Matildi.

"Toliko se trudila da je skloni od javnog života, ali je prihvatila Matildine želje", navodi pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvor, i dodaje: "Ona zna kako je Hit umro i koliko ju je voleo. Da ne spominjem koliko je njegova porodica voli i da ona kod njih uvek ima dom".

Osim njene fizičke sličnosti sa pokojnim ocem, Hitov otac Kim je ranije otkrio da Matilda takođe prenosi njegovo nasleđe svojom ličnošću.

"Ona je nasledila mnoge njegove manire. Veoma je radoznala, ima njegovu energiju, jer Hit nikada nije spavao od svoje druge godine, a Matilda je takva. Ona zrači, a Hit je bio takav. To je zaista fantastično", rekao je Kim ranije za "The Project".

U martu prošle godine, "Insajder" je pisao da je Matilda takođe nedavno iskazala interesovanje za jedan od Hitovih starih hobija - šah.

"Hit je bio opsednut šahom, a sada Matilda postaje prilično dobra u tome. Čak ima i staru tatinu šahovsku tablu", rekao je izvor za "New Idea".

Mišel je bila u vezi sa Hitom od 2004. do kraja 2007. Par je dobio Matildu u oktobru 2005.

Hit je umro u stanu u Njujorku 22. januara 2008. godine, nakon što se slučajno predozirao posle višemesečne fizičke i psihičke iscrpljenosti.

Navodno je godinama konzumirao drogu, ali stvari su eskalirale tokom rada na previše filmova - uključujući njegovu poslednju ulogu Mračnog viteza - uz vrlo malo sna i počeo je da se oslanja na razne kombinacije recepata kako bi isključio svoj um.

"Nisam mogao da prestanem da razmišljam. Moje telo je bilo iscrpljeno, a moj um je još uvek bio u pokretu", rekao je on za Njujork tajms u intervjuu u novembru – samo dva meseca pre nego što je umro u 28. godini.

Utvrđeno je da je uzeo smrtonosnu kombinaciju šest lekova: dve vrste narkotika, dve vrste lekova protiv anksioznosti i dve vrste lekova za spavanje.

Na njegovoj sahrani u Pertu, prisutni, među kojima mnoge poznate ličnosti, uključujući Vilijams, Kejt Blanšet i Rouz Birn, skočili su u okean dok su bili potpuno obučeni u čast Ledžerovog avanturističkog duha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.