Najsmrtonosniji dan za New York, 731 preminula osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Apr.2020, 18:02

Najsmrtonosniji dan za New York, 731 preminula osoba

Ukupno 731 osoba je preminula u posljednja 24 sata u New Yorku čime je ovo postao najsmrtonosniji dan u ovoj saveznoj američkoj državi od početka pandemije.  Ukupan broj preminulih u New Yorku je 5.489 osoba.  Uprkos velikom broju preminulih guverner ove države Andrew Cuomo rekao da djeluje kao da je broj ljudi koji se nalaze u bolnici nepromijenjiv.  Cuomo je također rekao da je povećanje u broju bolničkih kreveta kao i broj zdravstvenih radnika pomogao New Yorku da...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najsmrtonosniji dan u Njujorku, preminula 731 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2020

NJUJORK - U Njujorku je zabilježen najsmrtonosniji dan od početka pandemije virusa korona, jer je registrovan 731 novi smrtni slučaj i ukupan broj preminulih popeo na 5.489.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.