Na izložbi u Njujorku posetioci plutaju goli

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na izložbi u Njujorku posetioci plutaju goli

Izložba pod nazivom "Giant Psycho Tank" koja je otvorena u Njujorku, trebalo je da okupi zainteresovane koji bi goli plivali u velikom rezervoaru. Međutim, inspekcija je naložila da zbog zdravstvenih rizika posetioci mogu boraviti u vodi samo jedan po jedan, što ruši prvobitnu zamisao umetnika.

Umetnik Karsten Huler nedavno je postavio izložbu u Novom muzeju u Njujorku, koja uključuje ogroman bazen sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toplom vodom. On je zamislio da u bazenu istovremeno boravi po nekoliko posetilaca, koji bi se skinuli goli i plutali jedni pored drugih.

Međutim, njegova ideja naišla je na neodobravanje zdravstvene inspekcije, koja je objasnila da ta vrsta "zabave" nije higijenska. Zbog rizika od infekcije, doneta je odluka da u vodi može boraviti samo po jedna osoba.

"Ovo definitivno nije za ljude koji se plaše bakterija", rekao je Čarls Riter (74), koji je lično iskusio "Giant Psycho Tank".

Pre zabrane koju je postavila inspekcija, izložba je imala veliki broj posetilaca, tako da su u bazenu istovremeno plutale osobe različitih generacija i pola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na izložbi u Njujorku posetioci plutaju goli

Izvor: S media, 30.Okt.2011

Izložba koja je otvorena u Njujorku, trebalo je da okupi zainteresovane koji bi goli plivali u velikom rezervoaru. Međutim, inspekcija je naložila da zbog zdravstvenih rizika posetioci mogu boraviti u vodi samo jedan po jedan, što ruši prvobitnu zamisao umetnika...Umetnik Karsten Huler nedavno je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.