Izvor: RuskaRec.ru, 08.Avg.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Trampov hotel u Njujorku projektovan Putinov lik

Putin je predstavljen sa podignutim palcem u znak odobravanja, a iznad zastave bila je „poruka"  „Happy to help, bro“, što će reći „drago mi je što sam pomogao, brate".
Pojavljuje se i natpis na ruskom „Drži se brale", i na engleskom „Follow money".
U isto vreme ispred hotela uz zvuke ruske himne ulazi grupa ljudi u vojnim uniformama sa crvenim bejzbol kačketima. Jedan nosi rusku zastavu.
Video je objavio na svom nalogu na tviteru novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << i multimdijalni umetnik Robin Bel, koji je kako piše portal Zvezda već izvodio slične stvari, između ostalog na Trampovim hotelima.
Kako se navodi Business Insider piše da je performans povezan sa novom fazom istrage navodnog ruskog mešanja koja podrazumeva okupljanje velike porote.
Uprkos odsustvu bilo kakvih dokaza opsesija navodnim ruskim uplitanjem u prošlogodišnje američke izbore u tamošnjoj javnosti i medijima ne prestaje da se forsira.
Kremlj je više puta isticao apsurdnost spekulacija o ruskom mešanju u američke izbore, prenosi portal Vzglяd.
Američka „duboka država“ ne ostavlja Donalda Trampa na miru. Ni jedan jedini dan, piše u komentaru ove vesti srpski sajt Fakti.
Na ruskim sajtovima video je komentarisan  u stilu: „Evo ih - Klintonovci i Rotšildi“.

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.