NYC andergraund u Gradu 13. oktobra

Izvor: B92, 09.Okt.2012, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NYC andergraund u Gradu 13. oktobra

Kulturni centar GRAD pokreće serijal događaja, na kojima će biti predstavljena najinteresantnija imena njujorške underground scene. Prvi gosti u subotu 13. oktobra u 22h biće Greg Oreck & Holmar Filipsson koji zajedno čine dvojac THUGFUCKER.

NEW YORK Experience – THUGFUCKER, Subota 13. oktobar, 22h

THUGFUCKER / Life & Death / New York, USA

Lokalna podrška: Gordan Paunovići Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Janjić

Cena karte 500 RSD u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD. Cena karte na ulazu 600 RSD.

Spoj Islanđanina koji se preselio u Njujork i Njujorčanina koji se našao u Evropi, predstavlja danas internacionalnu DJ super grupu, THUGFUCKER. Njihova muzika koju produciraju, remiksi koje stvaraju i eklektični DJ setovi kojima haraju po svetskim plesnim podijumima idu uvek u korak sa vremenom, a često i koji korak ispred.

U poslednje vreme izdaju za veliki label Life & Death, a često ćete ih videti u društvu izvođača kao što su Tale Of Us, Deniz Kurtel, Pillowtalk... Poslušajete njihov veliki hit Disco Gnome, kao i najsvežiju numeru Wake Me Up. Muzika koju ćete od njih čuti 13. oktobra u KC GRAD, provešće vas kroz širok spektar žanrova i kvalitetnog neo house, disco, funky zvuka... Uz njihovu muziku, osmeh na licu i ples su neizostavni detalji.

Skrećemo vam pažnju i na sledeći NEW YORK Experience događaj 9. novembra 2012. u Kulturnom centru GRAD kada nam je gost ADULTNAPPER!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

New York Experience: Thugfucker

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Okt.2012

Kulturni centar Grad (Braće Krsmanović 4) pokreće serijal događaja, na kojima će biti predstavljena najinteresantnija imena njujorške undergorund scene. U subotu, 13. oktobra od 22.00, gostovaće Greg Oreck i Holmar Filipsson koji zajedno čine dvojac Thugfucker. Cena ulaznice je 500 dinara u pretprodaji,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.