NOVI PROBLEMI ZA TRAMPA: Na pomolu još jedna tužba protiv bivšeg predsednika SAD?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 07:09

NOVI PROBLEMI ZA TRAMPA: Na pomolu još jedna tužba protiv bivšeg predsednika SAD?!

Sud u Njujorku doneo odluku

Američki okružni sudija Luis Kaplan presudio je u korist književnice, nakon što je Tramp tvrdio da slučaj mora da se odbaci jer su porotnici zaključili da je on nikada nije silovao, prenosi Rojters.

Sud u Njujorku je doneo odluku da američka književnica E. Džin Kerol može da podnese odvojenu tužbu vrednu 10 miliona dolara za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klevetu protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Njujoški sud je u maju presudio da je Tramp polno zlostavljao književnicu u luksuznoj robnoj kući pre 27 godina, a u tužbi književnice koja je podneta 2022. godine navodi se da ju je Tramp silovao u kabini za presvlačenje robne kuće "Bergdorf Goodman" u Njujorku sredinom 1990-ih godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.