NOVAK JAČI OD VRUĆINE: Semafor ne laže

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK JAČI OD VRUĆINE: Semafor ne laže

Srpski as siguran u Njujorku.

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale US opena pobedom nad Žoaom Souzom u tri seta, 6:3, 6:4, 6:3. Srpski as je slavio i pored toga što mu je vrućina ponovo zadavala probleme, kao u uvodnom meču gren slema u Njujorku. I pored toga, Đoković nije želeo da se bavi analizom otežavajućih fakotora posle trijumfa nad Portugalcem.

- Semafor ne laže, ali je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo teže nego što rezultat pokazuje. Souza je imao brejk, ali uspeo sam da se vratim u drugom setu. Bili su teški uslovi, pokušavao sam da izdržim na terenu i da sačekam svoje šanse. Uspeo sam da ih iskoristim i dođem do pobede - istakao je Đoković.

Novakov rival u četvrtfinalu biće pobednik meča Rodžer Federer – Džon Milman.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.