Izvor: S media, 23.Jun.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENA SREĆA U NESREĆI: Beba pala s drugog sprata... u ruke učiteljici! (VIDEO)

Jednogodišnji dečak pao je sa požarnih stepenica sa drugog sprata zgrade u Njujorku, ali je imao sreće pa je završio u naručju učiteljice Kristine Tore.

Ona je prolazila pored zgrade u Bruklinu kada je u jednom trenutku spazila dete kako visi sa stepenica. Odmah je pozvala policiju. Dok je čekala da oni dođu ona je stala ispod deteta u slučaju da padne, što se na kraju i dogodilo.

"Dete je bilo lagano kao pero. Mali je plakao a iz usta mu je išla >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << krv jer je verovatno pri padu udarilo u nešto", ispričala je Tore.

Dečakov otac je bio presrećan što mu je spasla sina a meštani su Kristin Tore prozvali herojem.

Policija je saopštila da je dete uspelo da dopuže do požarnih stepenica nakon što je sklonilo komad kartona koji je prekrivao rupu kraj klima-uređaja. Roditelji, koji su u to vreme spavali, optuženi su za ugrožavanje deteta. Njima su vlasti oduzele starateljstvo nad svo četvoro dece.

(S media/Kurir, Foto: Jutjub)


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.