Izvor: Blic, 19.Sep.2021, 19:35

NAKON PRIČA O RAZVODU VERICA RAKOČEVIĆ OTKRILA DA ŽELI DA NAPUSTI SRBIJU: I ima jak razlog za to

Verica Rakočević je jedna od najpoznatijih domaćih modnih kreatora. Ona vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sada je otkrila svoju tajnu. Nedavno se spekulisalo i o njenom razvodu sa 35 godina mlađim, Veljkom Kuzmančevićem, međutim, na kraju se ispostavilo da nema istine u tome da se njih dvoje razilaze. Verica je ponosna baka, a sada je u intervjuu izjavila da bi volela da dobije na lutriji i kupi stan u Njujorku kako bi bila bliže svom unuku Nikši.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle priča o RAZVODU, Verica Rakočević PRESEKLA - NAPUŠTA SRBIJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021

Ima dobar razlog!..Verica Rakočević, naša najpoznatija modna kreatorka, progovorila je o naslovnoj stranici jednog časopisa, pa priznala da nije klasična domaćica koja kuva svaki dan, zbog čega, kako kaže, ima idealnu liniju...Nedavno se spekulisalo i o njenom razvodu sa 35 godina mlađim, Veljkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.