Motorola sprema nešto veliko? Ovo ne želite da propustite

Izvor: B92, 07.Jul.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorola sprema nešto veliko? "Ovo ne želite da propustite"

Kompanija Motorola nedavno je poslala misteriozne pozivnice za događaj koji će biti održan 25. jula u Njujorku.

Gif stiže sa haštagom #hellomotoworld, a kompanija bi mogla da predstavi svoj sledeći premijum model - Moto Z2 Force. Pretpostavke se delom zasnivaju na činjenici da je “Hello Moto” praktično sinonim za Moto telefone.

Nedavno su procurili i renderi Moto X4 smartfona (telefon bi trebalo da ima dvostruku kameru i aluminijumsko kućište otporno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vodu), što znači da bismo na konferenciji mogli da saznamo nešto više o ovom uređaju.

Još se ne zna sa sigurnošću da li će događaj biti namenjen predstavljanju isključivo novih mobilnih uređaja, ali sudeći po svim informacijama koje su procurile u poslednje vreme, čini se da je možda zaista došlo vreme da Lenovo otkrije šta je sve spremio.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.