Model sa obe amputirane noge na pisti Njujorške nedelje mode

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Model sa obe amputirane noge na pisti Njujorške nedelje mode

Getty ImagesVeruje se da je prva devojčica sa amputiranim nogama na modnoj pisti u Njujorku Devetogodišnja devojčica kojoj su amputirane obe noge kada je bila beba prošetala je pistom na Njujorškoj nedelji mode. Dejsi-Mej Demetre iz Birmingema smatra se prvim detom sa obe amputirane noge koje je izašlo na pistu na ovom događaju. Njen otac […] Članak Model sa obe amputirane noge na pisti Njujorške nedelje mode se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Model sa obe amputirane noge na pisti njujorške Nedelje mode

Izvor: B92, 09.Sep.2019

Do kraja septembra će nastupiti i u Parizu...Devetogodišnja devojčica Dejsi-Mej Demetre iz Birmingema kojoj su amputirane obe noge kada je bila beba prošetala je pistom na njujorškoj Nedelji mode...Njen otac Aleks rekao je da je bila "neverovatna" i da je "bila vrlo ponosna na sebe" pošto je nosila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.