Minus joj ne smeta: Rijana pokazala gole noge u šetnji Njujorkom

Izvor: B92, 27.Jan.2022, 19:21

Minus joj ne smeta: Rijana pokazala gole noge u šetnji Njujorkom

Rijana je nedavno fotografisana tokom izlaska u Njujorku, a niske januarske temperature lepoticu s Barbadosa nisu sprečile da pokaže gole noge u sandalama na petu.

Prilično neuobičajen izbor za hladne zimske dane pevačica je ponovila dvaput u rasponu od sedam dana, hrabro rizikujući promrzline zbog mode.

Pevačica se Njujorkom prvo prošetala u subotu kada su temperature pale na minus 13 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Oba puta je izašla da se vidi sa prijateljima i dečkom reperom ASAP Rokijem, a bez obzira na hladnoću, pevačica je nosila visoke štikle u kombinaciji sa haljinama.

Ranije ove nedelje pevačica rođena na Barbadosu obećala je 11 miliona funti pomoći grupama koje se bore protiv klimatskih promena na Karibima i u SAD-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.