Mijatović: MLS liga je jedna od boljih u svetu VIDEO

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 18:57

Mijatović: MLS liga je jedna od boljih u svetu VIDEO

Srpski napadač Jovan MIjatović po prvi put je govorio za klupski kanal Njujork sitija od kako je zvanično postao član tog tima.

Mijatović je u ponedeljak predstavljen kao pojačanje tima iz Sitijeve grupe, a u SAD bi mogao da ostane do 2028. godine uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

"Presrećan sam zbog toga. Osećaj je sjajan. Još jedan veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ću postići što više golova i pomoći timu. Mislim da je ovo bio najbolji potez za mene. Jedan deo moje karijere gde sam odlučio ja kao igrač da dođem u Njujork", rekao je Mijatović.

Smatra da je tamošnja liga izuzetno kvalitetna.

"Liga je dobra za mladog igrača, da može dosta da se napreduje u odnosu na neke lige u Evropi. Ja smatram MLS ligu jednom od boljih u svetu i da je to jedna odskočna daska za dalju karijeru", dodao je 18-godišnjak.

Govorio je i o ulozi porodice u njegovoj karijeri.

"Imali su važnu ulogu, oni su bili moj vetar u leđa. Posle svake utakmice su mi govorili da li je dobro ili nije. Prihvatio sam svaku kritiku, jer mislim da mi oni žele najbolje. Dugujem im sve i želim da im se zahvalim", nastavlja Mijatović.

O novom klubu je dobio samo pozitivne informacije.

"Čuo sam da dosta navijača dolazi na stadion, da, kada se pobedi na utakmici, da je kao da se osvojila liga. Ja to volim. Čuo sam i da su saigrači dobri, da brzo prihvataju nove igrače", zaključio je Mijatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.