Melo: Ne znam, ne znam, ne znam...

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melo: Ne znam, ne znam, ne znam...

Njujork Niksa nije bilo dovoljno ni 27 poena Karmela Entonija za pobedu nad Klipersima, a prvi igrač tima iz Medisona posle meča imao je samo jedan komentar.

Melo je u izjavi medijima nakon poraza od ekipe iz Los Anđelesa (93:80) čak sedam puta odgovorio "ne znam" na pitanje šta se desilo Niksima u drugom poluvremenu.

"Ne znam, ne znam, stvarno ne znam, iskreno. Ne znam šta nam se dogodilo, razgovarali smo o tome, ali ne znam šta da kažem. Ne znam, zaista ne znam", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više nego koncizan bio je Entoni.

Pored Mela, odličnu partiju pružio je Andrea Barnjani sa 20 poena, ali su njih dvojica uz Rejmonda Feltona (12p) bili jedini dvocifreni košarkaši u timu Niksa. Sa druge strane, Blejk Grifin, Džej Džej Redik i Kris Pol ubacili su po 15.

Entoni je na meču pogodio devet šuteva od 23 pokušaja, a ove sezone ubacuje u proseku nešto više od 26 poena uz preko deset skokova.

Niksi su drugi najlošiji tim na Istoku, za sada imaju svega tri pobede i 11 poraza.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.