Melanija najavila turneju bez Trampa, ali je pažnju odvukla njena modna kombinacija

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija najavila turneju bez Trampa, ali je pažnju odvukla njena modna kombinacija

Prva dama SAD Melanija Tramp u Njujorku je organizovala prijem za supruge svetskih vođa koji učestvuju na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija i ponovo oduševila sve svojom modnom kombinacijom.

Melanija je održala pozdravni govor i iskoristila priliku kako bi najavila svoju prvu samostalnu službenu turneju. Prva dama uskoro će bez supruga Donalda Trampa da poseti Ganu, Malavi, Keniju i Egipat. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na prijem je stigla u haljini brenda Scanlan Theodore napravljenoj od viskoze i poliamida.

Iako se radi o takozvanoj "goloj" haljini, koja je naziv dobila po tome što imitira boju kože i prianja uz telo, u pitanju je model vrlo elegantnog i klasičnog kroja, pa mu nije lako naći zamerku.

S obzirom na to da je morala da izađe pred strogi ženski sud, ne čudi da je igrala na sigurno i odabrala haljinu s kojom je teško pogrešiti. Elegantan dojam pojačale su salonke dizajnera Kristijana Lobotina - model pod nazivom „Pigalle Follies“ s vrtoglavom potpeticom od 12 centimetara i pikseliziranim zmijskim uzorkom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.