Medvedev: Brutalni uslovi, nisam mogao da vidim lopticu

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 04:14

Medvedev: Brutalni uslovi, nisam mogao da vidim lopticu

Ruski derbi u Njujorku pripao je Danilu Medvedevu.

Borba protiv prijatelja Andreja Rubljova trajala je dva sata i 48 minuta, ali utisak je da je obojici veći protivnik bilo vreme - užasna vlaga i vrelina.

Po završetku meča, Danil Medvedev je priznao da su ovo bili možda i najteži uslovi u kojima je ikad igrao. "Da, ovo i Olimpijske igre u Tokiju. Mislim, bilo je baš brutalno. Jedina dobra stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je što ne pati samo jedan, već obojica. Teško je i jednom i drugom, tu smo jednaki", kaže Danil.

Zbog loših uslova, imali su problem da održe željeni ritam igre.

"Bilo je uspona i padova, ali to je normalno. Krajem prvog seta nisam mogao da vidim lopticu. Igrao sam na osećaj, pokušavao da trčim, da stignem lopticu i on je činio isto. Ponekad mi se činilo pred poen da on više ne može da trči, pa sam pokušavao da ga 'šetam' po terenu, ali uvek je stizao. Pitao sam se, dođavola, kada će se umoriti? A u stvari, sve vreme smo bili umorni, bili su jako brutaklni uslovi, super teška pobeda".

Danil je rekao da ga Rubljov nije iznenadio.

"Znam da se nikad ne predaje, ali i on zna da se ni ja ne predajem. Par puta u trećem setu je imao brejk više. Rekao sam sebi, dobro je da imamo bar pauzu od deset minuta. Nisam mogao da dočekam da odem pod hladan tuš. I stvar koju sam čuo u vezi hladnog tuširanja je ili da ne možeš da se krećeš, blokiran si. Ili se osećaš bolje. Bio sam u stilu, baš me briga, idem pod hladan tuš, pa šta bude. Srećom, ne moram pod tuš, tako da ću otići posle", zaključio je Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.