Majčinski instinkt: Bacila se pred auto da spase sina

Izvor: Press, 10.Feb.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majčinski instinkt: Bacila se pred auto da spase sina

Tonja i njen maloletni sin stajali su na ulici u društvu još jednog čoveka kada je 43-godišnji Skot Nouls izgubio kontrolu nad vozilom i krenuo tačno na njih, piše New York Daily News.

"Super mama", kako je neki sada nazivaju, brzo je reagovala, odgurnula sina i još jednog mladića, ali nažalost, sama nije uspela da izbegne nesreću.

Trenutno se nalazi u bolnici i oporavlja se od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << povreda - nekoliko preloma, ali lekari tvrde da će se u potpunosti oporaviti.

Ova učiteljica će u bolnici provesti najmanje mesec dana.

"Bilo je veoma strašno, ali su se probudili moji zaštitnički majčinski instinkti", rekla je MekKuloug.

Vozač automobila pobegao je sa mesta nesreće, ali ga je policija naknadno našla tako što je jedan od njenih sinova zapisao broj tablica a Nouls je priznao da je bio pod uticajem alkohola.

"Hrabra je. Spasla je život našeg sina i još jednog mladića", kaže njen suprug Stiven. "Drago mi je što je preživela!"

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.