Mafijaš čudom izbegao smrt / VIDEO

Izvor: B92, 15.Jul.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mafijaš čudom izbegao smrt / VIDEO

Njujorška policija je objavila snimak pokušaja ubistva Salvatorea Zotole, 41-godišnjaka bliskog mafijaškoj porodici Bonano.

Na njega je iz automobila u pokretu pucano u Bronksu, ali je čudom uspeo da preživi, kotrljao se oko svog automobila, a izbegao je smrt iako je napadač izašao iz vozila iz koga je najpre zapucao i uputio tri hica u pravcu žrtve iz neposredne blizine.

Zotola je prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, ali su lekari uspeli da mu spasu život.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snimljen pravi mafijaški obračun (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jul.2018

Njujorška policija je objavila snimak pokušaja ubistva Salvatorea Zotole (41), sina čoveka bliskog mafijaškoj porodici Bonano...Foto: Youtube/screenshot/Citywide 911..Kamere su zabeležile kako je na Zotolu pucano ispred njegovog doma u Njujorku, prenosi ABC njuz...Na snimku se vidi Zotola kako izlazi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.