Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2023, 22:53

Long Ajlend: Starica proglašena mrtvom pa u mrtvačnici otkriveno da diše

Žena od 82 godine proglašena je mrtvom u staračkom domu na Long Ajlendu u američkoj državi Njujork, ali je tri sata kasnije ustanovljeno da diše u mrtvačnici u koju je preneta, saopštile su danas tamošnje vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR SCENA U MRTVAČNICI ZAPREPASTILA SVE! Starice proglašene mrtvima, pa otkriveno da ipak dišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023

U staračkom domu na Long Ajlendu u američkoj državi Njujork, ustanovljeno je u mrtvačnici da starica diše, a pre samo nekoliko dana, drugi starački dom u saveznoj državi Ajova kažnjen je sa 10.000 dolara zbog sličnog incidenta...Žena od 82 godine proglašena je mrtvom u staračkom domu na Long...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Staricu proglasili mrtvom u staračkom domu, u pogrebnoj firmi UTVRDILI DA DIŠE

Izvor: Blic, 07.Feb.2023, 21:55

Istraga je pokrenuta nakon što je osamdesetdvogodišnja žena proglašena mrtvom u njujorškom staračkom domu, a tri sata kasnije u pogrebnoj firmi utvrđeno je da diše.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.