Ljubomorni muž nasmrt izbo Iris, da bi potom uradio bizarnu stvar: Svedoci ubistva su bili ZAPREPAŠĆENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni muž nasmrt izbo Iris, da bi potom uradio bizarnu stvar: Svedoci ubistva su bili ZAPREPAŠĆENI

Iris Rodrigez (35) izgubila je život u salonu u Kvinsu, u Njujorku, kada je njen ljubomorni muž upao unutra i nasmrt je izbo.

Majka dvoje dece radila je kao frizerka u salonu i spa centru "Tu S'Tilo" u 37. aveniji u Džekson Hajtsu (Kvins) kada je muž nasrnuo na nju oko sedam sati uveče, rekla je policija za "Njujork dejli njuz". Nakon što joj naneo nekoliko uboda noža u grudi, legao je na zemlju i grlio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njeno beživotno telo, naočigled žrtvinih zaprepašćenih koleginica.

Na snimku do koga je došao "Dejli njuz" vidi se kako napadač leži na beživotnom telu, šapuće mrtvoj ženi i rida, dok posmatrači vrište u pozadini.

Rodrigez i njen muž, koji su četiri godine bili u braku, nisu živeli zajedno od januara, ali, prema rečima prijatelja, bio je ljubomoran kada bi je video da priča s drugim muškarcima.

- Rekla je da je agresivan, malo se bojala, ali ne toliko da bi očekivala ovako nešto. Rekla je i da on hoće da žive zajedno, ali da mu je ona odgovorila da ne želi da ima ništa s njim. Nije želela da on sazna gde stanuje -  kaže žrtvina koleginica Rosa.

Osumnjičeni (39) je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.