Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio producent filma o skandalu „Folksvagena“

Skandal o „Folksvagenovom“ lažiranju testova za izduvne gasove tek je izbio pre mesec dana, a Holivud već priprema film o toj prevari. Ne zna se mnogo o ostvarenju, ali je poznato da će Leonardo Dikaprio učestvovati u produkciji.

Filmski studio „Paramaunt pikčers“ (Paramount Pictures) i producentska kuća glumca Leonarda Dikaprija “Appian Way” nabavili su prava za knjigu o skandalu koja će uskoro izaći.

Knjigu piše novinar Njujork tajmsa Džek >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Juing pod naslovom Too Big to Fail (Suviše veliki da propadne). Juingovo delo istraživaće etiku „više, bolje, brže“ koja je iza skandala, navodi Holivud riporter.

Nemački proizvođač automobila priznao je prošlog meseca da je 11 miliona vozila širom sveta opremljeno softverom za lažiranje testova za izduvne gasove.

Generalni direktor „Folksvagena“ Martin Vinterkorn podneo je ostavku kada je ovo obelodanjeno u SAD.

Dikaprio se aktivno bavi očuvanjem životne sredne i biće producent projekta, za koji reditelji i glumci još nisu određeni.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dikaprio će producirati film o skandalu u Folksvagenu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2015

Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio produciraće film o nedavnom skandalu u Folksvagenu oko lažiranja testova za izduvne gasove...Kako prenosi BBC, Dikpariova producentska kuća Appian Way i filmski studio Paramaunt otkupili su autorska prava na još neobjavljenu knjigu o ovoj aferi koja je uzdrmala...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.