LP DUO

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Feb.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LP DUO

Pijanisti Sonja Lončar i Andrija Pavlović, poznatiji kao LP Duo, izvođačkim stilom koji kombinuje eleganciju klasike, slobodu jazza i snagu rock’n’rolla, privukli su pažnju daleko van granica Srbije, a krunu na dosadašnji rad stavili su nastupom u njujorškom Karnegi Holu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

LP Duo: Klasična muzika s energijom rock'n'rolla

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Feb.2015

Pijanisti Sonja Lončar i Andrija Pavlović, ljubiteljima kamerne muzike mnogo poznatiji kao LP Duo, već duže od jedne decenije su na sceni. Izvođačkim stilom koji kombinuje eleganciju klasike, slobodu jazza i snagu rock’n’rolla, postali su poznati daleko van granica Srbije, a krunu na dosadašnji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.