LETEĆI DŽIMI: Batler doneo pobedu Majamiju usred Njujorka u prvom meču serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 22:34

LETEĆI DŽIMI: Batler doneo pobedu Majamiju usred Njujorka u prvom meču serije

Veliki majstor.

Košarkaši Majamija poveli su u polufinalnoj seriji Istočne konferencije. Ekipa sa Floride je u prvom meču u Njujorku bila bolja od Niksa rezultatom 108:101.

Do pobede ih je predvodio Džimi Batler sa 25 poena, 11 asistencija i četiri skoka, On je vodeći poenter u plej-ofu i uz Devina Bukera iz Finiks Sansa jedini koji je do sada postigao najmanje 200 poena.

Pratio ga je Gejb Vinsent sa 20 poena i pet asistencija, odnosno Kajl Lauri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 18 poena, šest asistencija, pet skokova i čak četiri blokade. Postao je prvi igrač od legendarnog košarkaša Bostona Kevina Mekhejla koji je sa klupe u plej-ofu ostvario 15/5/5/4 u statističkim kategorijama.

Kod Njujorka je najbolji bio Ar Džej Beret sa 26 poena, devet skokova i sedam asistencija. Džejlen Branson je postigao 25 poena, imao sedam asistencija i pet skokova.

Naredni meč serije se igra se u noći između utorka i srede od 1:30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.