Kristijano Ronaldo se uskoro  seli u novi dom: Pogledajte u kakvom luksuzu će živeti!

Izvor: Story, 24.Avg.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo se uskoro seli u novi dom: Pogledajte u kakvom luksuzu će živeti!

Kristijano Ronaldo kupio je luksuzni stan u Njujorku za neverovatnih 18,5 miliona dolara.

Kristijano Ronaldo, foto: Profimedia

Fudbaler Real Madrida, koji važi za najplaćenijeg sportistu na svetu prema izboru magazina Forbs, postao je vlasnik raskošnog stana koji se prostire na preko 230 kvadratnih metara, a nalazi se u Tramp kuli na Petoj aveniji, piše Njujork Post.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ekskluzivni apartman navodno je bio inspiracija za stan Kristijana Greja iz popularnog erotskog romana Pedeset nijansi sive. Prethodno je bio u vlasništvu Alesandra Prota, italijanskog tajkuna i poslovnog partnera Donalda Trampa.

Penthaus je izgrađen 1983. i pruža spektakularan pogled na Central park, reku Hadson i čuvene zgrade Menhetna. Stan ima tri spavaće sobe, tri kupatila i važi za jedan od najprestižnijih i najbezbednijih na Menhetnu.

Magazin Forbs Ronalda je proglasio najplaćenijim sportistom sa zaradom od 79 miliona dolara u protekloj godini.

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ronaldo kupio stan od 18.5 miliona dolara!

Izvor: Tracara.com, 25.Avg.2015, 00:04

Cristiano Grey (foto: AP) Cristiano Ronaldo je najlajkovanija osoba na Facebooku i najuspešniji fudbaler na svetu, pa zašto onda ne bi živeo onako kako dolikuje, na visokoj nozi? 30-godišnji fudbaler Real Madrida kupio je stan na potkrovlju Trump Towera, jednog od najprestižnijih zdanja na...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.