Kristen Stjuart naga u novom filmu

Izvor: B92, 11.Mar.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristen Stjuart naga u novom filmu

Glumica Kristen Stjuart okreće novi list u svojoj karijeri, posle serije filmova "Sumrak" i lika Bele Svon.

Ona se pojavljujuje u toplesu u adaptaciji romana Džeka Keruaka "Na putu" (On the Road), piše danas britanski Dejli mejl (Daily Mail).

Dvadesetjednogodišnja glumica prikazana je u trejleru za film kako se vozi naga u kolima pored takođe razgolićenih Gareta Hedlanda i Sema Rajlija.. Njih troje glume prijatelje koji putuju Amerikom od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njujorka do Zapadne obale i nazad.

Film, adaptacija Keruakovog romana iz 1951. godine koji se smatra kultnom knjigom bit generacije, okuplja i brojnu ekipu zvezda

uključujući Ejmi Adams, Viga Mortensena, Kirsten Danst, Stiva Bušemija, Terensa Hauarda i Elizabet Mos.

Režiser je Brazilac Valter Saleš, autor filma "Dnevnik motocikliste".

"Na putu" će biti premijerno prikazan ove godine na Kanskom filmskom festivalu.

On The Road - trailer HD (2012) by myfilm-gr

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Na putu" sa Kristen Stjuart

Izvor: Mondo, 12.Mar.2012, 11:14

Glumica Kristen Stjuart, poznata kao Bela iz "Sumrak sage" zaigrala je u novom filmu "On The Road" u sasvim drugačijoj ulozi od one na koju smo navikli.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.