Kraj sezone za Entonija

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2015, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za Entonija

Košarkaš Njujorka će propustiti ostatak sezone zbog povrede levog kolena.

Od samog početka sezone, Karmelo Entoni (30, 203) nije pružao partije koje su se od njega očekivale, a razlog za to su konstante povrede, pre svega problemi sa levim kolenom. Loši rezultati Niksa uticali su na odluku Entonija da operaciju obavi tokom sezone, kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

Oporavak krilnog košarkaša Niksa trajaće oko šest meseci, pa bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Entoni trebao biti spreman za početak nove sezone.

Popularni Melo je ove sezone na 40 utakmica u proseku postizao 24.2 poena, uz 6.6 skokova i 3.1 asistenciju, a njegovo odsustvo ne može gore da utiće na očajan skor Niksa (10-43, najgori u Ligi) u ovoj sezoni.

Ono što je sigurno, Njujork će na narednom draftu imati mogućnost da izabere sjajnog igrača na budućem Draftu, a odlasci Džej Ar Smita, Imana Šamperta i Amarea Stodemajera znače i dovoljno prostora za dovođenje još jednog superstara koji bi mogao da Nikse vrati na put stare slave.

(foto: fanduel.com)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.