Kompilacija najvećih hitova Vitni Hjuston na jesen

Izvor: Politika, 10.Avg.2012, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompilacija najvećih hitova Vitni Hjuston na jesen

NJUJORK – Prva kompilacija najvećih hitova pevačice Vitni Hjuston trebalo bi da izađe ove jeseni u SAD u izdanju diskografske kuće RCA rekords, prenosi ''Holivud riporter''.

Dok lista pesama, naziv kompilacije i tačan datum izlaska nisu objavljeni, dobro upućeni izvori navode da će to biti prva kompilacija koja obuhvata čitavu karijeru pokojne dive i u nju će biti uključene i porodične verzije njenih hitova koji su bili u samom vrhu Bilbordove top liste.

Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << albumu će moći da kontrira samo jedan jedini album hitova ''Withney: The Greatest Hits'' koji je objavljen 2000. godine

Tokom njene karijere 39 singlova našlo se na Bilbordovoj hot 100 listi, a 23 njih se naslo u prvih 10.

Za razliku od svojih kolega iz 1980-tih i 90-tih godina (Majkla Džeksona, Madone, Dženet Džekson, Selin Dion) Hjustonova je na američkom tržištu imala samo jedan album najvećih hitova. Van granica SAD izašao je album ''The Ultimate Collection'' 2007. godine sa 18 numera.

Vitni Hjuston je pronađena 11. februara ove godine u kadi hotela na Beverli Hilsu. Hjustonova je dobitnica dva Emija, šest Gremija i 30 muzičkih nagrada „Bilbord”. Popularna pevačica je poslednjih godina imala problema sa alkoholom, drogama, kao i raznim lekovima za smirenje.

Tanjug

objavljeno: 10.08.2012.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najesen kompilacija najvećih hitova Vitni Hjuston

Izvor: Blic, 10.Avg.2012

Prva kompilacija najvećih hitova pevačice Vitni Hjuston trebalo bi da izađe ove jeseni u SAD u izdanju diskografske kuće RCA rekords, prenosi ''Holivud riporter''...Dok lista pesama, naziv kompilacije i tačan datum izlaska nisu objavljeni, dobro upućeni izvori navode da će to biti prva kompilacija...

Nastavak na Blic...

Posthumni album Vitni Hjuston

Izvor: Mondo, 11.Avg.2012, 12:06

Ove jeseni će da bude objavljen album sa najvećim hitovima iznenada preminule muzičke dive, a na njemu bi trebalo da se nađu i do sada neobjavljenen verzije nekih od njenih pesama...Iako još uvek nije poznato koliko će pesama biti na albumu i kada će on tačno biti objavljen, ono što je poznato...

Nastavak na Mondo...

Posthumni album Vitni Hjuston na jesen!

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2012

Ove jeseni očekuje se objavljivanje albuma sa najvećim hitovima iznenada preminule muzičke dive Vitni Hjuston, a na njemu bi trebalo da se nađu i do sada neobjavljene verzije nekih od njenih pesama.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.