Komemoracija Vitaliju Čurkinu u UN 21. marta

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komemoracija Vitaliju Čurkinu u UN 21. marta

Generalna skupština UN održaće 21. marta komemoraciju povodom smrti ruskog predstavnika pri UN Vitalija Čurkina, koji je iznenada preminuo 20. februara, saopštio je portparol predsednika generalne skupštine.

Takvi skupovi obično se održavaju u čast lidera država ili istaknutih političara, prenosi Tas s i dodaje da je poslednji takav skup održan povodom smrti predsednika Kube Fidela Kastra u novembru prošle godine.

Vitalij Čurkin, koji je od 2006. godine bio predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Rusije u UN umro je 20. februara od srčanog udara.

Iz forenzickog odeljenja Njujorka istakli su da, iako je završena obdukcija, ne mogu da otkriju uzrok smrti zbog diplomatskog protokola.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komemoracija Čurkinu 21. marta

Izvor: RTS, 13.Mar.2017

Generalna skupština UN održaće 21. marta komemoraciju povodom smrti ruskog predstavnika pri UN Vitalija Čurkina, koji je iznenada preminuo 20. februara, saopštio je portparol predsednika generalne skupštine. . Takvi skupovi...

Nastavak na RTS...

ODAVANJE POŠTE VELIKOM DIPLOMATI: Komemoracija u čast Vitalija Čurkina u UN

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017

...Takvi skupovi obično se održavaju u čast lidera država ili istaknutih političara, a poslednji takav skup održan povodom smrti predsednika Kube Fidela Kastra u novembru prošle godine..Vitalij Čurkin, koji je od 2006 godine bio predstavnik Rusije u UN umro je 20 februara od srčanog udara..Iz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.