Koliko vrede stare patike: U Njujorku jedan par prodat za 500.000 dolara

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko vrede stare patike: U Njujorku jedan par prodat za 500.000 dolara

Getty ImagesPatika za Mesec Ako mislite da ove Najk patike izgledaju kao bilo koji drug par stare obuće – razmislite još jednom. Ovaj par prodat je za skoro pola miliona dolara na aukciji u njujorškom Sotbiju. Razlog za ovakvu cenu je što je napravljeno samo 12 takvih pari. Noa Vunš iz Sotbija rekao je da […] Članak Koliko vrede stare patike: U Njujorku jedan par prodat za 500.000 dolara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Koliko vrede stare patike: U Njujorku jedan par prodat za 500.000 dolara

Izvor: B92, 25.Jul.2019

BBC je istražio kako ljudi mogu da zarade na prodaji starih ili retkih modela patika...Ako mislite da ove Najk patike izgledaju kao bilo koji drug par stare obuće - razmislite još jednom...Ovaj par prodat je za skoro pola miliona dolara na aukciji u njujorškom Sotbiju...Razlog za ovakvu cenu je što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.