Kolašinac 7. Terzićeva 15.

Izvor: Politika, 25.Maj.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac 7. Terzićeva 15.

ATLETIKA – Po veoma hladnom i kišovitom vremenu u Njujorku je održan treći miting Dijamantske lige na kojem je učestvovalo dvoje naših atletičara. Asmir Kolašinac je posle tri prva hica zauzeo sedmo mesto u bacanju kugle sa 19,68 m i nije stekao pravo na još tri pokušaja. Prvih pet mesta zauzeli su bacači sa američkog kontinenta, a Poljak Majevski (20,11) i Kolašinac kao predstavnici Evrope nisu imali dovoljno vremena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << aklimatizaciju.

Dvadesetogodišnja Amela Terzić u trci na 1.500 m  bila 15. sa 4:18,32, što je daleko od njenog ličnog rekorda (4:07,59), ali joj je najbrža trka ove sezone. Terzićeva bi bila i brža u trci u kojoj je bilo i padova i odustajanja da je neko uoči ulaska u poslednji krug nije sapleo, tako da je morala da izleti u treću stazu i izgubila korak za ostalima.

Ž. B.

objavljeno: 25.05.2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.