Kolarac za kraj - Putovanje kroz džez sa S

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarac za kraj - Putovanje kroz džez sa S

Kolarčeva zadužbina završiće ovu koncertnu sezonu džez muzikom, u ponedeljak, 30. juna u Velikoj dvorani održahe se koncert pod nazivom "Putovanje kroz džez sa S".

Centar za muziku Kolarčeve zadužbine najavio je da će pred letnju pauzu beogradsku publiku obradovati nešto drugačijim koncertom od onih na koje su navikli, prvim nastupom mlade džez pevacice Sofije Knežević sa prijateljima.

Sa mladom umetnicom rođenom u Beogradu koja živi u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao gosti nastupiće Vasil Hadžimanov, klarinet, Marko Đorđević, bubnjevi i Dušan Simović, bas.

Knežević je studirala u Beogradu, Grazu i Njujorku. Iako vrlo mlada (24) već je ostvarila karijeru bogatu zanimljivim muzičkim iskustvima. Pisala je muziku za nekoliko filmova i pozorišnih predstava.

U Beograd dolazi posle uspešnog koncerta u Karnegi holu gde je bila specijalna gošća makedonskog sastava Braća Tavitjan. Ovo je njen prvi solistički koncert na Kolarcu.

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džez pevačica Sofija Knežević prvi put u Kolarcu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jun.2014, 00:20

U ponedeljak, 30. juna od 21.00, u Kolarcu će nastupiti Sofija Knežević sa prijateljima. Ovaj džez koncert, čiji je organizator Centar za muziku Kolarčeve zadužbine, poslednji je u ovom delu sezone. Džez pevačica Sofija Knežević na bini će biti sa .. Pročitaj članak The post Džez pevačica...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.