Kineski milijarder odveo 250 beskućnika na ručak, oni pobesneli

Izvor: Blic, 26.Jun.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineski milijarder odveo 250 beskućnika na ručak, oni pobesneli

Jedan kineski milijarder odveo je 250 beskućnika na ručak u luksuzan restoran u Njujorku, prenose danas mediji u SAD.

Tajkun Čen Gaungbiao, poznat po raznih dobrotvornim akcijama i po ekscentričnosti, izazvao je gnev beskućnika, koji su posle ručka očekivali da će svako dobiti po 300 dolara.

- Ručak je lep, ali očekivao sam da kupim novu garderobu - rekao je jedan od "prevarenih" beskućnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Čen je u oglasu istakao da će svako dobiti po 300 dolara, ali je u međuvremenu odlučio da novac pokloni jednoj gradskoj dobrotvornoj organizaciji.

Kako prenose mediji, milijarder će ipak i beskućnicima na kraju dati obećani novac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milijarder odveo 250 beskućnika na ručak

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2014

Jedan kineski milijarder odveo je 250 beskućnika na ručak u luksuzan restoran u Njujorku, prenose danas mediji u SAD. ..Izazvao bes beskućnika, pošto nisu dobili obećani novac nakon večere: Čen Gaungibao.. ..Tajkun Čen Gaungbiao, poznat po raznih dobrotvornim akcija i po ekscentričnosti, izazvao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.