Kim Kardašijan planira da sa Kanje Vestom dočeka starost

Izvor: Blic, 14.Avg.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan planira da sa Kanje Vestom dočeka starost

Iako se ne može reći da je Kim Kardašijan poznata po dugovečnim vezama, starleta planira da sa Kanje Vestom dočeka starost.

"Kad se sve završi, vidim nas kako sa 80 godina sedimo i razgovaramo o stvarima koje su nam zajedničke", ispričala je Kim za "Njujork magazin".

Ona je dodala da ona i Kanje imaju puno zajedničkih interesovanja, te da se redovno konsultuju oko novih poslovnih poduhvata, zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smatra da njihova veza ima dugu i svetlu budućnost.

Povezane vesti: Kim Kardašijan: Počastvovana sam što me Kanje nazvao kučkom Bivši i sadašnji dečko Kim Kardašijan svedoci u njenoj brakorazvodnoj parnici? Kim Kardašijan i Bijonse zajedno na koncertu Kim Kardašijan i Kanje Vest planiraju zajednički život Kanje Vestu spale pantalone na sastanku sa Kim Kardašijan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kim Kardašijan planira da sa Kanje Vestom dočeka starost

Izvor: Poznati.info, 15.Avg.2012, 01:34

Iako se ne može reći da je Kim Kardašijan poznata po dugovečnim vezama, starleta planira da sa Kanje Vestom dočeka starost...“Kad se sve završi, vidim nas kako sa 80 godina sedimo i razgovaramo o stvarima koje su nam zajedničke”, ispričala je Kim za “Njujork magazin”...Ona je dodala da...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.