Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Okt.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri Bredšo stiže u Njujork

Godine su osamdesete, Keri je obična srednjoškolka koja sanja da postane pisac. Njen miran život iz korijena pomjera fatalni mladić Sabastijan, ali i prijedlog njenog oca da otputuje u Njujork. Šta se desilo prije „Seksa i grada" gledaćemo od januara u seriji „Kerini dnevnici". Obožavatelji serije i filmova Seks i grad sa nestrpljenjem čekaju prednastavak koji će se baviti Kerinim životom prije nego što je postala poznata kolumnistkinja, prenosi RTS. Sudeći prema nedavno objavljenom trejleru, publika ima čemu da se nada. Mlada, svježa glumačka postava sa Anom Sofijom Rob na čelu veoma ozbiljno se uhvatila u koštac Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/film-i-tv/keri-bredso-stize-u-njujork.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi trejler za nastavak "Seks i grada"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2012

Godine su osamdesete, Keri je obična srednjoškolka koja sanja da postane pisac. Njen miran život iz korena pomera fatalni mladić Sabastijan, ali i predlog njenog oca da otputuje u Njujork. Šta se desilo pre "Seksa i grada“ gledaćemo od januara u seriji "Kerini dnevnici"...Obožavatelji serije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.