Kejt Blanšet otkrila da je imala mnogo veza sa ženama

Izvor: Prva.rs, 13.Maj.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Blanšet otkrila da je imala mnogo veza sa ženama

U intervju listu Varajeti Blanšetova, koja je udata za direktora Sidnejske pozorišne trupe Andreja Aptona, je na pitanje da li je ovo prvi put da igra lezbejku uzvratila: "Na filmu ili u stvarnom životu?"
Kada ju je novinar lista potom pitao da li je u prošlosti bila u vezi sa ženom, Blanšetova je kratko rekla: "Da. Mnogo puta".
Film "Kerol" rađen je prema romanu Patriše Hajsmit ''Cena soli'' (u Srbiji ga je objavio Samizdat B92) i radnja se dešava u Njujorku 1950ih gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << se udata prodavačica Kerol (Blanšet) zaljubljuje u svoju mlađu koleginicu (Runi Mara).
''Mislim da nema mnogo ljudi kao Kerol koji će naglas iskazati svoje stavove", rekla je glumica i dodala da "Kerol" nije nalik kontroverznoj lezbejskoj ljubavnoj priči "Plavo je najtoplija boja" koji je pre neku godinu dobio Zlatnu palmu u Kanu.
Film "Kerol" će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Kanskom festivalu 17.maja.
Izvor: tanjug
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Blanšet otkrila kako je imala mnogo afera sa ženama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2015

Oskarovka Kejt Blanšet je tokom promocije svog novog filma "Carol" (Kerol), lezbejske ljubavne drame, izjavila je kako je imala mnogo veza sa ženama...U intervju listu Varajeti Blanšetova, koja je udata za direktora Sidnejske pozorišne trupe Andreja Aptona, je na pitanje da li je ovo prvi put da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.