Karli Klos otkrila šta manekenke piju pre revije

Izvor: B92, 19.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karli Klos otkrila šta manekenke piju pre revije

Karli Klos je blistala na reviji Ralfa Lorena na Nedelji mode u Njujorku. Kaže da nije naspavana već da je tajna u nečem drugom...

"Pre nego što sam izašla iz kuće napravila sam ovaj frape. Potrebna su mi samo tri sastojka i nekoliko minuta", kaže manekenka koja ima besprekoran ten i uvek je nasmejana bez obzira na to što se, kako kaže budi u šest sati ujutru da bi stigla da završi sve obaveze koje ima tokom dana.

Dakle, ovo je recept za frape koji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako kaže Karli Klos, diže iz mrtvih:

u blender stavite bananu, dodate jednu trećinu šolje bademovog mleka, vrlo malo proteina u prahu, i sve dobro izblendirajte.

"Što se tiče dobtog raspoloženja, za to je zaslužna meditacija, vođena meditacija za koju imam aplikaciju na telefonu, koja me vodi kroz sistem disanja na naročit način. To slušam dok me šminkaju pre revije. To je odličan način da se izdvojiš iz sve te gužve i da imaš svoj mir."
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.