Kad naši stignu u Njujork... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Sep.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad naši stignu u Njujork... (VIDEO)

... onda ih dočekaju ovacijama!

Foto: YouTube/printscreen

Velika je čast učestovati na Nedelji mode u Njujorku, još kada vas na kraju revije publika pozdravi gromoglasnim aplauzom, onda je to zaista dan za pamćenje.

Upravo to se dogodilo pre nekoliko dana - Marina Ilić, Sanja Bobar i Zvonko Marković su publici u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prikazali svoje kolekcije za sledeće proleće i leto.

Pogledajte "Dream Catcher for Dragon" Zvonka Markovića:



Izvor: YouTube

Marina Ilić je prikazala kolekciju iz svog brenda "Marinia" koji je, kako kaže, namenjen osobama koje žele da budu autentične i jedinstvene, a nakon revije je izjavila, za američke medije, da je veoma ponosna što je imala priliku da učestvuje na NYFW:

Marinia - NYFW 2017 - Interview with @missmarianamoda by @artheartsfashion @serbiafashionweek #nyfw #ahf #interview #brand #womensfashion #marinia #newcollection #newyorkfashionweek #artheartsfashion #showcase #fashion

A post shared by Marinia (@marinia_official) on Sep 11, 2017 at 12:31pm PDT

Sanja Bobar je predstavila modele inspirisane fiktivnim tajnim agentom 007 i njegovim devojkama.

Foto: YouTube/printscreen

Zvonko, Marina i Sanja su na Nedelji mode u Njujorku učestvovali zahvaljujući Nacionalnoj komori za modu Srbije, Serbia Fashion Week-u i Svetlani Horvat, koji su i ranije našim dizajnerima otvarali vrata mode u svetu.

Pročitajte i ovo:

Oblačio Brenu, Seve, Cecu, Čolu, a sada...Kejt Midlton, Mišel Obama... nose njene haljine

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.