KLOVN TERORISAO GRAD MESEC DANA Necete verovati zasto

Izvor: medio.rs, 05.Mar.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOVN TERORISAO GRAD MESEC DANA Necete verovati zasto

Prošle godine, stanovnike Stejten Ajlenda u Njujorku terorisao je klovn ubilačkog izgleda. Zapravo, ovaj klovn neodoljivo podseća na klovna Penivajza iz romana Stivena Kinga "It"

Da. Zastrašujuće.

Misteriozni klovn viđen je i u toku dana i tokom noći kako se šeta po Stejten Ajlendu.Mnogi stanovnici su sumnjali da je klovn samo deo nekog marketinškog trika ali nisu imali dokaza. Srećom niko nije pretrpeo nikakve povrede od strane klovna.Napokon, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mesec dana klovnovskog terorisanja grada, lokalna filmska produkcija "Fuzz on the lens" priznala je odgovornost.Mnogi su se potajno nadali da je klovn zaista bio jeziva misterija, a ne marketinški trik. A opet, možda bi svi trebali da budemo srećni jer ne postoje klovnovi ubice koji trčaraju okolo.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.