Još jedan zlostavljač i otmičar pronađen mrtav u ćeliji u Sing Singu

Izvor: Blic, 05.Sep.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan zlostavljač i otmičar pronađen mrtav u ćeliji u Sing Singu

Džon Espozito, osuđen zbog otmice i zatočavanja devojčice sa Long Ajlenda 1992, pronađen je juče mrtav u ćeliji zatvora Sing Sing u Osiningu, Njujork. Džon Espozito

Kako je preneo CBS, Espozito (64) je pronađen mrtav nedugo nakon saslušanja radi prevremenog oslobađanja.

Iz Odeljenja za nadzor zajednice saopšteno je da je umro prirodnom smrću.

Espozito je osuđen na 15 godian zatvora zbog kidnapovanja devojčice iz susedstva Kejti Birs, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je u to vreme imala 10 godina. Espozito ju je u lancima držao zatočenu u tajnoj sobi u svojoj kući 17 dana.

Espozito je tvrdio da voli Kejti.

-Nikada joj ne bih naudio. Sviđa mi se, stvarno je volim –rekao je on tada.

Kejti Birs je kasno sinoć, po saznanju da je njen otmičar umro, objavila saopštenje.

Kejti Birs

“Tužna sam zbog gubitka života, ali istovremeno i srećna jer Džon Espozito nikada neće biti oslobođen, ni dobiti priliku da povredi nekog ponovo”.

Birs je u januaru, nakon 20 godina ćutanja o otmici, izjavila da je otmica za nju bila blagoslov, jer je pobegla od seksualnog zlostavljanja u kući.

Ona je sada udata i ima decu, a sa porodicom živi u Pensilvaniji.

Espozito je umro dan nakon samoubistva Arijela Kastra, otmičara tri žene iz Klivlenda koje je zlostavljao 10 godina. Kastro je pronađen obešen u svojoj ćeliji u državnom zatvoru Ohaja u utorak.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.